Mijn naam is Anita Geijtenbeek

Ik stel me even aan jullie voor. Ik ben Anita Geijtenbeek, integraal leefstijlcoach, runningtherapeut, (hard)looptrainer en Financieel Coach.

Ooit vroeg iemand aan mij:  Anita hoe zou je ideale dag eruit zien als er geen beperkingen waren en als geld geen probleem zou zijn? Daar moest ik toch even over nadenken, want er zijn heel veel dingen die ik leuk vind. Maar wat zou ik dan echt het allerliefste doen…

- Ik zou dan op tijd op staan.
- Mijn hardloopkleding aantrekken.
- Naar het strand gaan om op mijn blote voeten langs de waterlijn hard te lopen.
- Daarna terug naar huis om in het ochtendzonnetje te genieten van een uitgebreid ontbijt met heerlijke verse broodjes en fruit.
- Plannen maken hoe de rest van de dag te besteden of gewoon niets te plannen en kijken wat de dag brengt.
- Mooie plekken bezoeken, uitdagingen aangaan en vooral genieten van het leven en het maakt dan eigenlijk niet uit hoe en waar en met wie.
- In mijn eentje met mijn fotocamera zwerven door de natuur.
- Luisteren naar live muziek met mijn lief.
- Kijken naar een mooie zonsondergang met mijn dochter.
- Een cappuccino drinken op een Italiaans terras met vrienden.
- En hardlopen op zondagmorgen met mijn hardloopmaatjes.

Als je het bovenstaande lijstje bekijkt, kun je daar een aantal dingen uit halen die belangrijk voor me zijn. Dit noemen we kernwaarden.

Al een tijdje speelde ik met de gedachte dat ik ander werk wilde, terwijl ik mijn werk eigenlijk nog steeds heel leuk vond. Het lukte me niet om te achterhalen waar dat gevoel nu vandaan kwam en wat dat andere werk dan zou moeten zijn. Ik was vaak uitgeblust en op mijn werk liep het ook niet zo lekker.

Totdat ik  met een coach aan de slag ging. Dit is één van de keerpunten in mijn leven geweest. Tijdens mijn gesprekken met haar werd me steeds duidelijker dat ik eigenlijk helemaal niet bezig was met wat echt belangrijk voor me is (mijn bovenstaande kernwaarden) en dat dit me de nodige energie kostte.

Begin 2015 heb ik mijn baan opgezegd. Dit was geen makkelijke keuze, maar wel één van de beste beslissingen in mijn leven. Daardoor kreeg ik tijd dat te verwezenlijken wat ik echt wilde.

En MindSteps is het resultaat geworden. Omdat ik het uitdagend vind om mensen te inspireren en motiveren. Als ervaringsdeskundige sta ik je graag bij om ook verandering in je leven aan te brengen en gezonder en vitaler te gaan leven.

Anita Geijtenbeek