Diensten

LEEFSTIJL COACHING

Leefstijl- of vitaliteitscoaching is het begeleiden van mensen naar een gezonder en vitaler leven. Een  vitaal persoon streeft naar balans tussen lichaam en geest. Lichaam en geest zijn sterk verbonden en er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor de balans tussen beiden (tijdelijk) verstoord is.

Meer over leefstijlcoaching

RUNNING THERAPIE

Runningtherapie is het therapeutisch inzetten van (hard)lopen ten behoeve van mensen met een depressie of andere psychische klachten. Bewegen heeft een positieve invloed op de werking van het brein, helpt je te ontspannen en ook om te ontstressen. 

Meer over running therapie

VOEDINGSADVIEZEN

Bij  voedingsadvies denkt iedereen altijd gelijk aan afvallen. Maar er zijn meerdere redenen om eens naar je voedingspatroon te kijken. Bij  gezond eten gaat het namelijk niet alleen om de calorieën maar ook om wat je eet. Goede voeding is de basis van een goede gezondheid.

Meer over voedingsadviezen

(HARD)LOOPTRAININGEN

Hardlopen is goed voor je conditie en kan je helpen om te ontspannen in stressvolle periodes. Verder verbrand je met hardlopen veel calorieën. Bovendien is hardlopen een makkelijke manier om aan bewegen te doen.

Meer over (hard)looptrainingen

Menu