Ken jij de voordelen van regelmatig hardlopen?

Ken jij de voordelen van regelmatig hardlopen?

Hardlopen is goed voor je conditie en kan je helpen om te ontspannen in stressvolle periodes. Verder verbrand je met hardlopen veel calorieën. En hardlopen is ook een makkelijke manier is om te bewegen. Dat zijn feiten die algemeen bekend zijn.

Lopen in een loopgroep met een gemeenschappelijk doel werkt stimulerend en motiverend. Bovendien is het ook gezelliger en veiliger om samen te lopen. Er zijn veel loopgroepen en atletiekverenigingen waar je je als individuele hardloper bij aan kunt aansluiten.

Maar het is ook leuk om met je collega’s te lopen

Daarom geef ik ook hardloopclinics bij bedrijven. Daarbij pas ik het programma aan aan wat jij en je collega’s belangrijk vinden of we trainen naar een gezamenlijk doel. Met gezamenlijke trainingen en een trainingsschema op maat.

Je kunt niet terecht bij een reguliere training.

Als reguliere trainingen, om wat voor reden dan ook, voor jou niet of minder geschikt zijn en je toch graag onder begeleiding of in een groep wilt lopen zijn de mogelijkheden ineens een stuk beperkter. Of misschien heb je wel een bijzonder doel waar jij zelf of samen met een aantal andere mensen naar toe wilt trainen, en je bent op zoek naar meer of persoonlijke begeleiding.
Dan kan ik je helpen, want ik verzorg (hard)looptrainingen op maat en ik help je graag jouw doelen te verwezenlijken. Door mijn jarenlange ervaring als hardloper en als hardlooptrainer weet ik hoe ik lopers op elke niveau op een juiste manier kan begeleiden. Verder heb ik er lol in om je te motiveren en te stimuleren.

Welke extra voordelen zijn er voor jou

– Je hoeft zelf niet na te denken over een schema
– Ik houd rekening met jouw persoonlijke wensen en niveau en stem de training hier op af
– Door gedoseerd trainen voorkom je het risico op “over”training
– Geen standaardrondje, maar afwisselende trainingen
– Je kunt trainen op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt
– Ik kan je helpen je loopstijl te verbeteren waardoor je minder kans loopt op blessures en beter gaat lopen
– Ik kan je adviseren over bijkomende zaken, zoals schoenen, kleding en voeding
– Je krijgt van mij geestelijke ondersteuning als het even niet meer gaat zoals je wilt

Menu