Ken jij de voordelen van regelmatig hardlopen?

Hardlopen is goed voor je conditie en kan je helpen om te ontspannen in stressvolle periodes. Verder verbrand je met hardlopen veel calorieën. Plus dat hardlopen een makkelijke manier is om aan bewegen te doen. Dat zijn feiten die algemeen bekend zijn.

Maar bovendien is regelmatig bewegen ook nog goed voor je hersenen. Wil je weten hoe? Kijk dan eens op de site Bewegen voor je brein.

Lopen in een loopgroep met een gemeenschappelijk doel werkt stimulerend en motiverend. Bovendien is het ook gezelliger en veiliger om samen te lopen. Er zijn veel loopgroepen en atletiekverenigingen waar je je als individuele hardloper bij aan kunt aansluiten.

Daarom help ik jou met hardlopen

Maar wat nu als deze reguliere trainingen, om wat voor reden dan ook, voor jou niet of minder geschikt zijn en je toch graag onder begeleiding of in een groep wilt lopen? Dan zijn de mogelijkheden ineens een stuk beperkter. Of misschien heb je wel een bijzonder doel waar jij zelf of samen met een aantal andere mensen naar toe wilt trainen, en je bent op zoek naar meer of persoonlijke begeleiding.
Dan kan ik je helpen, want ik verzorg (hard)looptrainingen op maat en ik help je graag jouw doelen te verwezenlijken. Door mijn jarenlange ervaring als hardloper en als hardlooptrainer weet ik hoe ik lopers op elke niveau op een juiste manier kan begeleiden. Verder heb ik er lol in om je te motiveren en te stimuleren.

Welke extra voordelen zijn er voor jou

- Je hoeft zelf niet na te denken over een schema
- Ik houd rekening met jouw persoonlijke wensen en niveau en stem de training hier op af
- Door gedoseerd trainen voorkom je het risico op “over”training
- Geen standaardrondje, maar afwisselende trainingen
- Je kunt trainen op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt
- Ik kan je helpen je loopstijl te verbeteren waardoor je minder kans loopt op blessures en beter gaat lopen
- Ik kan je adviseren over bijkomende zaken, zoals schoenen, kleding en voeding
- Je krijgt van mij geestelijke ondersteuning als het even niet meer gaat zoals je wilt

hardlooptraingen