Wandelen om je fitter te voelen

Wandelen om je fitter te voelen

Je voelt je al een tijdje niet fit. En natuurlijk, meer beweging gaat je helpen dat weet je wel. Maar het lukt je niet om de eerste stap te zetten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het best spannend om te gaan sporten, want je conditie is echt niet goed. Of je weet gewoon niet hoe te beginnen. Ga dan wandelen om je fitter te voelen

Haalbaar programma

Speciaal voor jou is er FitStap. FitStap is het beweegprogramma van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) dat mensen op weg helpt om zich weer fitter te voelen. Het is laagdrempelig en naast beweging is er ook aandacht voor voeding en mentale coaching.

Eén keer per week krijg je wandeltraining in een groep. Daarnaast ga je zelf twee keer per week op pad. Deze trainingen plan je zelf in. Via een app op je telefoon ontvang je informatie over de trainingen en gerichte tips en advies. Ook heb je via de app contact met mij en de andere deelnemers.

Gezonde geest in vitaal lichaam

Maar er is meer dan bewegen. Met FitStap werk je ook aan een gezonde geest in een vitaal lichaam. Naast beweging is er daarom ook aandacht voor voedingsadvies, mentale coaching en cognitieve fitness.

Voor iedereen

FitStap is voor iedereen. Het maakt niet uit nu 25 of 65 bent. Of je gezond bent of juist rekening moet houden met beperkingen (diabetes, hart- en vaatziekten, artrose). Of je maatje 36 hebt of maatje 50.

Elke dag een aantal minuten bewegen geeft je lichaam en gezondheid al een enorme boost en regelmatig stevig wandelen helpt je ook nog eens op een laagdrempelige manier om op gewicht te blijven of om af te vallen.

Je kunt je aanmelden voor dit programma via de site van Fitstap. Klik op het logo voor meer informatie.

Menu